Everything about you, Kapitel 16

Tidigare i Everything about you:
"No, Harry. Please..." säger jag men hinner inte mer innan han slänger sig i vattnet med mig. Vattnet sköljer över oss och jag simmar snabbt upp till ytan igen. Jag hostar och då dyker Harry fram precis framför mig. Jag skrattar och lägger armarna om honom. Jag kollar in i hans gröna ögon och viskar: "How did I find you?" Harry ler och pussar mig på kinden. 
"I guess you're just lucky."
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Det plingar på dörren. 
"You go open." säger jag till Harry som glatt skuttar ut ur rummet. Jag skrattar och börjar kamma igenom håret. Jag kollar mig i spegeln och ler. Med min somriga klänning och en bikini under, går jag ut ur rummet och ner till vardagsrummet. Där har alla samlats och när dom märker mig så skiner dom upp. Niall är den första till att komma fram och krama mig.
"Hi Amanda!" säger han och snurrar mig runt i luften. 
"Hey!" säger Harry och kommer fram till mig. Han lägger en arm runt mig när Niall drar sig tillbaka till gruppen. Eleanor börjar fnissa och kommer sedan fram för att säga hej.
"Hey you!" säger hon och kramar om mig. 
"I don't know about you, but I'm starving!" säger Niall och kollar på oss andra. Zayn nickar.
"Yeah, me too. And I'm kind of excited about that swim." säger han och ler mot mig. 
"Let's go outside then. I think Harry has been prepering the grill, right?" säger jag och kollar upp på Harry. Han nickar och vi börjar gå ut på bakgården. Zayn och Louis springer snabbt fram till poolen och slänger av sig kläderna innan dom hoppar i. Eleanor suckar och sätter sig på kanten av poolen. Jag och Harry sätter oss bredvid Eleanor och Niall sätter igång att grilla hamburgare. Jag kollar på Zayn och Louis som skvätter vatten på varandra. Louis tar ett djupt andetag innan han dyker under vattnet och ner till botten. Efter ett tag kommer han upp och med sig har han en svart tröja i handen. Han kollar förvånat upp på mig.
"Oh, that's Harrys!" säger jag och skrattar.
"How did this end up in the pool? And what the hell did you go home with last night?" säger han och kollar på Harry. 
"He didn't have a shirt on when he got home yesterday. He said he'd lost it." säger Eleanor och fnissar. Jag börjar skratta.
"We took a swim yesterday..." säger jag och rycker på axlarna.
"Weird swim!" säger Liam och sätter sig ner bredvid Eleanor. Då dyker Danielle upp bredvid honom. Hon har tagit av sig kläderna och står där i en ljusrosa bikini. Hon samlar ihop sitt hår i en knut och innan någon hinner reagera, har hon dykt i vattnet och simmat upp till ytan igen.
"A perfect ten!" säger Liam och applåderar. Danielle skrattar och kollar på mig och Eleanor.
"Aren't you going in? It's really warm!" Då känner jag en knuff i ryggen och helt plötsligt ligger jag i vattnet. Zayn skrattar högt och jag kollar upp mot Harry. Han skakar oskyldigt på huvudet. Då ser jag Niall stå och fnissa bakom Liam. Jag lägger armarna i kors.
"Niall, you idiot!" Då känner jag några armar runt min hals och Louis slänger sig bakåt med mig. Eleanor ryser till.
"Stop that, Louis!" skriker hon och hoppar i poolen. Louis släpper mig och simmar fram till Eleanor. Han lägger sina armar runt hennes midja och kollar in i hennes ögon. 
"It wasn't serious." säger han och pussar henne på kinden. Jag ler mot Eleanor som för att klargöra att Louis har rätt. Jag kollar upp på Harry och han ler mot mig. Jag rycker på axlarna och drar av mig den blöta klänningen och slänger upp den på kanten. Niall visslar högt och jag drar mig upp bredvid Harry. 
"Are those burgers ready soon?" säger jag och ställer mig bredvid Niall. Han harklar sig och går tillbaka till grillen. 
 
Det har börjat mörkna. Jag, Niall, Harry, Louis och Eleanor sitter runt en eld medans Zayn, Liam och Danielle simmar runt i poolen. Niall reser sig upp och springer in. Efter ett tag kommer han ut igen med en gitarr i handen. Han sätter sig ner och börjar dra över några stränger. 
"I saw it inside before." säger han och blinkar åt mig. Harry drar mig mot sig och jag lutar mitt huvud mot hans axel. Han tar fram en filt från lådan bredvid honom och lägger den över mig. Jag pussar honom på kinden. Niall börjar spela mer intensivt och jag hör direkt vad det är för låt. Harry börjar sjunga på The A Team och jag sluter mina ögon och njuter. När låten tar slut ser jag att Zayn, Liam och Danielle har klivit upp ur poolen och satt sig hos oss med handdukar om sig.
"You know, Amanda is a really good singer." säger Harry. Niall tittar upp från gitarren.
"Really? Well, choose a song and I'll play!" Jag skakar på huvudet.
"Uh uh, no. I have this strange fear of singing in public." 
"You sang for me, in the car." säger Harry och knuffar löst till míg.
"Yeah, for you, you only!" säger jag och skrattar. 
"Please?" säger Eleanor och jag hör hur alla instämmer. Jag suckar.
"Fine. Play Small Bump then." Niall ler och börjar spela. Jag andas in och börjar sjunga.
 
You're just a small bump unborn, in four months you're brought to life,
You might be left with my hair, but you'll have your mother's eyes,
I'll hold your body in my hands, be as gentle as I can, but for now your scan of my unmade plans,
A small bump in four months, you're brought to life
I'll whisper quietly, I'll give you nothing but truth
 I'll hold you tightly, I'll give you nothing but truth,
If you're not inside me, I'll put my future in you
You are my one and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
Oh, you are my one and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
And you'll be alright.
 

Jag drar ut mycket på den sista tonen och sedan blir det knäpptyst. Jag kollar upp på Harry.
"Was it really that bad?" säger jag och rynkar ögonbrynen. Han skrattar och pussar mig på hjässan.
"No, you were great!" 
"Wow, girl. Looks like a got some competion! None of the boys are really that amazing." säger Zayn och ger mig en high-five.
 

Everything about you, Kapitel 15

Tidigare i Everything about you:
"I hope so too. You seem great as well." Då dyker även Louis och Liam upp bakom hörnet. Dom går snabbt mot mig och fångar in mig i sin famn, båda två. 
"Bye, Amanda." säger dom och pussar mig på pannan. Jag tar Harrys hand och vi går ut genom dörren.
"You don't have to walk with me home, Harry. I'll be fine."
"No, I'll drive you. I don't think I can ever take my eyes of you now." säger han och drar in mig i en varm kram.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag slår upp ögonen och sätter mig upp i sängen. Solen lyser in genom balkongfönstret och bländar mig. Jag suckar och sätter mig på sängkanten. Då öppnas dörren och mamma kikar in.
"Hej gumman. Du kom hem rätt sent igår." säger hon och sätter sig bredvid mig. 
"Jag var med Harry och killarna."
"Det verkar gå bra mellan er." säger hon och puffar till mig på armen med ett leende. Jag skrattar och reser mig från sängen. Jag går bort till garderoben och slänger på mig en blommig klänning. Sedan vänder jag mig mot mamma.
"Det är perfekt. Harry är underbar, likaså är resten av gänget." säger jag och ler stort. Jag drar fingrarna genom håret och suckar lyckligt. Mamma nickar och reser sig från sängen. 
"Förresten, dom kommer över imorgonkväll. Killarna, Danielle och Eleanor." 
"Jag jobbar natt så för mig är det lungt. Var försiktig bara." säger hon och pussar mig på kinden innan hon går mot dörren. Hon vänder sig om i dörröppningen och kollar på mig.
"Jag är verkligen glad över att se dig såhär lycklig. Du förkännar det." säger hon och försvinner bakom hörnet. Jag knäpper knapparna på klänningen och tar upp min mobil från skrivbordet. Ett nytt sms.
"Hi hun. We're still on for tomorrow night, right? xx Harry" 
"Hi babe! Of course. My mom will be working so it's fine. Hey, you wanna come over? xx Amanda" Jag lägger ifrån mig mobilen och börjar kamma igenom håret. Efter någon minut plingar mobilen och jag läser smset.
"I'm on my way. x" 

Jag springer nerför trappan och skuttar ut i köket. Mamma sitter vid bordet och äter en macka. Jag tar fram flingor och mjölk och sätter mig mittemot henne. 
"Ska du iväg och jobba?" säger jag och häller upp mjölken i en skål. 
"Nej, jag tänkte faktiskt åka in till stan. Köpa lite nya kläder och träffa Paul." säger hon och ler mot mig. "Ska du med?"
"Åh, nej tack. Harry kommer över om en stund och förresten så vill jag inte blanda mig in i din relation med den där Paul." säger jag och himlar med ögonen.
"Hörru, han är faktiskt jättesnäll. Jag ska ta med honom hem någon gång så att du får träffa honom. Men nu måste jag ge mig iväg." säger hon och stoppar in sista biten av mackan innan hon går ut till hallen och tar på sig skorna. 
"Ha det så bra idag, Amanda. Jag kommer hem om några timmar!" säger hon och går ut genom dörren. Jag skrattar för mig själv och äter upp resten av flingorna innan jag lägger skålen i diskhon. Jag kollar på klockan. 13.36. Då plingar det på dörren. Jag skuttar dit och öppnar snabbt. Där står Harry med ett leende på läpparna. 
"Hi beautiful." säger han och stiger in. Jag lägger armarna om hans axlar och ger honom en kyss. 
"Hey you." säger jag och stänger dörren efter honom. Han tar av sig skorna och börjar gå in till vardagsrummet. Jag följer efter men fortsätter ut på altanen. Harry ställer sig bredvid mig och tittar sig runt.  
"So, what have you planned for tomorrow?" säger han och kollar nyfiket på mig och sedan runt igen. 
"Well, I thought we could be out here. Chill in the pool and grill mabye?" 
"I was hoping you might say that." säger han och lyfter upp mig i sin famn och börjar springa mot poolen. Då jag förstår vad han tänker göra börjar jag sparka vilt och skratta.
"No, Harry. Please..." säger jag men hinner inte mer innan han slänger sig i vattnet med mig. Vattnet sköljer över oss och jag simmar snabbt upp till ytan igen. Jag hostar och då dyker Harry fram precis framför mig. Jag skrattar och lägger armarna om honom. Jag kollar in i hans gröna ögon och viskar: "How did I find you?" Harry ler och pussar mig på kinden. 
"I guess you're just lucky."
 

Everything about you, Kapitel 14

Tidigare i Everything about you:
"Hi. You're Amanda, right? I've heard a lot about you." Då dyker Harry upp bakom henne.
"And none of it was from me, right?" säger han och alla börjar skratta högt.
"It was actually all from you, Hazza." säger Louis och ställer sig bredvid Eleanor igen. 
"Please guys, sit down. I wanna eat and you're stressing me." säger Niall. Harry skrattar och sätter sig bredvid mig. Han lutar sig mot mig och viskar i mitt öra.
"Hi, babe." säger han och pussar mig på kinden. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Efter maten sätter vi oss alla inne i vardagsrummet. Jag slänger mig ner mellan Zayn och Niall i mittensoffan. Harry sätter sig ner bredvid Liam i soffan till höger med en trumpen min. Jag ler mot honom och han ger mig en slängkyss. 
"Please, get a room." säger Zayn och suckar. 
"If you didn't know, we're already in a room, Zayn!" säger Harry. Jag och Eleanor börjar skratta. 
"So, what do you wanna do now, guys?" säger Liam och kollar runt i rummet. "Mabye watch Toy Story?"
"No, Liam. You and I watched it yesterday. Give it a break!" säger Louis. Liam suckar. 
"Why don't we get to know each other a bit more? I hardly know anything about Amanda." säger Niall och kollar nyfiket på mig. 
"Oh, there's not much to know, really." säger jag och försöker undvika allas blickar. 
"Come on, Amanda." säger Zayn och knuffar löst till mig. Jag suckar och kollar på Harry. Han ler mot mig. 
"Okey, what would you like to know?" Liam räcker snabbt upp handen och jag pekar på honom med ett leende på läpparna.
"What's your favourite movie?" säger han och ler stort. Eleanor skrattar till och kollar sedan nyfiket på mig. 
"Well...I like Titanic. I've watched it about 20 times. It's amazing." Liam nickar tyst. 
"I've got a good one!" säger Zayn och fixar snabbt till sitt hår. "Why did you move to England?" Allas blickar vänds snabbt mot mig och jag känner hur rodnaden börjar komma fram. 
"Well, I guess I have to tell you." säger jag och reser mig upp ur soffan. Jag går fram till fönstret och kollar ner mot gatan där människor med barnvagnar och hundar går. 
"My dad left my mom and me when I was about 12 years old. He wasn't very nice. He used to hit us, like a lot. And then one day, he left. Packed his bags and just left." Hela rummet är helt knäppttyst. Jag vänder mig om och fortsätter. 
"A few months ago I got raped. I don't really like to talk about, it's not the best conversation starter either. I didn't really see his face at the moment, but afterwards I began to see more and more. And when I found out that it was my father, my mom just didn't want to live there anymore. So we moved here." Zayn sitter med ansiktet i händerna, Niall kollar in i väggen och biter på naglarna, Harry kollar direkt på mig med en obeskrivlig min, Louis håller om Eleanor som med blanka ögon kollar rakt på mig och Liam torkar snabbt bort en tår från kinden. Jag känner hur något rinner ner från ögat. Jag torkar snabbt bort det med tröjärmen och snörvlar till. Då reser sig Eleanor upp, går snabbt fram till mig och kramar om mig. Jag håller om henne och känner hur mer tårar forsar ner och lägger sig som en pöl på hennes axel. 
"I'm so sorry, Amanda..." säger Zayn och kramar om mig. Jag känner att han skakar.
"It's okey, Zayn. Now I don't have anything to hide, it feels pretty good." Han släpper mig och pussar mig på pannan, sedan sätter han sig bredvid Niall igen. Harry harklar sig och går sedan fram till mig. Han tar mina händer och kollar in i mina ögon. 
"Why didn't you tell me when we were out?"
"It's not a very romantic story, is it?" säger jag och himlar med ögonen. Han strycker sina fingrar över mina händer. 
"Can I go home? I feel kind of crap at the moment." säger jag och torkar bort en till envis tår. Harry nickar och vi börjar gå mot dörren. Eleanor kommer återigen och kramar om mig.
"I hope I'll see you again. You seem so wonderful, Amanda." 
"I hope so too. You seem great as well." Då dyker även Louis och Liam upp bakom hörnet. Dom går snabbt mot mig och fångar in mig i sin famn, båda två. 
"Bye, Amanda." säger dom och pussar mig på pannan. Jag tar Harrys hand och vi går ut genom dörren.
"You don't have to walk with me home, Harry. I'll be fine."
"No, I'll drive you. I don't think I can ever take my eyes of you now." säger han och drar in mig i en varm kram.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sådär! Jag hoppas att ni gillade det! Ni vet, det skulle vara jättemycket roligare om ni kunde slänga in en kommentar lite då och då. Då blir jag mycket mer motiverad och vill skriva mer! x

Everything about you, Kapitel 13

Tidigare i Everything about you:
"Oh, hi Amanda!" säger han och kramar om mig.
"Hi Niall, why so suprised?" säger jag och kramar tillbaka. Han släpper taget om mig och jag går in i rummet.
"Nothing, I just thought you were Zayn with the food. You know, I'm starving!" säger han och jag skrattar högt.
"You don't say!"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag glider ner bredvid Liam i soffan och lutar mig bakåt. 
"Well hello there Amanda." säger Liam och skrattar. Niall sätter sig ner bredvid mig och byter kanal på tvn. 
"Hi, Liam. How are you?" säger jag och ler mot honom. 
"I'm great! And you?" Jag rycker på axlarna.
"Pretty good, I guess." Då öppnas dörren och Zayn klampar in. Niall reser sig direkt från soffan.
"OH MY GOD. FOOOD!" skriker han och springer efter Zayn ut i köket. Jag och Liam reser oss också upp från soffan och börjar gå mot köket. 
"So, where is Harry?" säger jag och sätter mig ner på en stol vid köksbordet. Zayn ställer två påsar på bordet och börjar plocka ur dom. 
"I think he's taking a shower. And Louis is picking up Eleanor." 
"Eleanor?" säger jag och kollar förvånat på honom. Zayn skrattar och börjar duka bordet. 
"She's Louis' girlfriend." Jag nickar och kollar på Liam.
"So, where's your girl then?" Han ler mot mig och sätter sig ner vid bordet. 
"She's at the hospital. Her grandma' is ill, so she wanted to stay with her for the night." Jag nickar och lutar mig bakåt när Zayn sätter fram en tallrik framför mig. Niall sätter sig ner bredvid mig och börjar öppna alla små kartonger. 
"What is it?" säger jag och kollar nyfiket på innehållet i kartongerna. 
"Are you kidding?! It's Nandos, for crying out loud!" säger Niall och börjar lägga upp mat på sin tallrik. Jag kollar på Liam som försöker dölja ett flin. Jag himlar med ögonen och då öppnas dörren till badrummet. Harry glider smidigt ut genom dörren och kollar direkt bort mot köket. Han är invirad i en handduk som täcker hans underkropp. Han ler mot mig och vinkar glatt. 
"Hi Amanda! I'm just gonna put some clothes on and I'll be right there, okey? Do you think you'll survive a few minutes with these nuckleheads?" 
"Sure, I'll be fine!" säger jag och ler. Niall lägger ifrån sig sina bestick och lägger en arm om mig.
"Yeah, I'll take good care of her." säger han och ler stort mot Harry. 
"You better not." säger han och går snabbt mot sitt sovrum. Jag skrattar och Niall tar bort sin arm och börjar äta igen. Då öppnas ytterdörren och en tjej med långt, mörkt hår stiger in med ett leende på läpparna. Därefter skuttar Louis in genom dörren och stänger den efter sig. Dom går tillsammans ut i köket, hand i hand. När Louis ser mig ler han stort och släpper tjejens hand för att gå runt bordet och krama om mig. Jag reser mig upp och kramar tillbaka.
"Hi, sweetie. How are you?" säger han och släpper taget om mig.
"I'm great, thanks." säger jag och ler upp mot honom.
"Well, this is my girlfriend, Eleanor." säger han och jag vänder mig mot tjejen. Hon ler mot mig och vinkar lätt.
"Hi. You're Amanda, right? I've heard a lot about you." Då dyker Harry upp bakom henne.
"And none of it was from me, right?" säger han och alla börjar skratta högt.
"It was actually all from you, Hazza." säger Louis och ställer sig bredvid Eleanor igen. 
"Please guys, sit down. I wanna eat and you're stressing me." säger Niall. Harry skrattar och sätter sig bredvid mig. Han lutar sig mot mig och viskar i mitt öra.
"Hi, babe." säger han och pussar mig på kinden. 

Nytt kapitel imorgon, ny video idag! Enjoy!


Everything about you, Kapitel 12

Tidigare i Everything about you:
Då öppnas dörren in till Liams sovrum och Danielle skuttar ut med sin morgonrock om sig. Hon ler mot oss och sätter sig i Liams knä.
"And yeah..."säger hon, "I heard everything you said." Hon pussar Liam på kinden och kollar sedan på mig.
"Well, GO ON!" skriker hon.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amandas point of view:
Jag öppnar mitt skåp och lägger in min jacka och väska.
"Hi you." Jag vänder mig om snabbt och kollar rakt in i ett par gröna ögon.
"Alex, hi!" säger jag och ler stort. Jag vänder mig mot skåpet igen och tar ut min geografibok. Sedan stänger jag skåpet och kollar på Alex. Han ler och vi börjar gå mot klassrummet.
"So..what did you do yesterday?" säger Alex och kollar nyfiket på mig. Jag rycker lätt på axlarna.
"Not much. I watched tv and did the english homework." Jag visste att Harry inte skulle bli glad om jag började berätta för massor vad vi hade pågång, vad det nu var. Men just nu så får han bli en hemlighet.
Vi går snabbt in genom dörren och sätter oss vid våra bänkar. Jag tar upp min mobil och stänger av ljudet. Då ser jag att jag fått ett sms. Jag trycker på "open" och läser smset.
 
"Hi Amanda! The guys were thrilled about our date. I hope you don't mind but I told them about it last night. I was thinking, do you wanna come over after school? Also, Louis's girlfriend is here so you'll get to meet her 2! xHarry."
 
 
Jag ler stort och börjar knappa in ett svar.
 
"Hi Harry! My lession starts now but sure, I'll see you after school then! Say hi to the guys for me! xAmanda."
 
Jag lägger ner mobilen i fickan och kollar upp mot tavlan. Mr.Brown sätter sig ner vid katedern och börjar prata om olika bergarter. Jag försöker koncentrera mig på vad han säger men avbryts av ett pssst. Jag kollar på Alex som låtsas skära halsen av sig. Jag börjar skratta högt och alla vänder sig mot mig. Mr.Brown harklar sig och kollar ilsket på mig och Alex.
"Is there something wrong?" säger han och reser sig från stolen. Jag skakar på huvudet och kollar på Mr.Brown. Han suckar och fortsätter prata.
När skolan äntligen är slut, går jag till mitt skåp och tar på mig jackan och hänger väskan över axeln. Sedan stänger jag skåpet och börjar gå mot utgången. Då blockas min väg av en tjej. Hennes mörka lockar hänger över öronen och hennes mörka ögon glimmar i ljuset från takbelysningen.
"Hi." säger hon och ler mot mig.
"Hi." säger jag och försöker gå förbi henne. Hon ställer sig åter framför mig.
"You'r the new girl, right?"
Jag suckar. "Yeah, that's me." Hon börjar skratta och går sedan därifrån. Jag kollar förvånat efter henne när hon går ut genom dörren. Då dyker Alex upp. Han ler mot mig och kollar sedan efter tjejen han med.
"What did Julie want?" säger han och börjar gå mot utgången. Jag följer med honom och rycker på axlarna.
"I have no idea. She was really weird, though."
"Yeah, Julie is kind of the schools bitch. She does everything to get what she wants. Be careful, she doesn't like newcomers." säger han och vinkar hejdå. Jag vinkar tillbaka och går sedan mot busshållsplatsen. Precis när jag sätter mig ner glider bussen in och jag kliver på.
När bussen stannar utanför Best Hotell stiger jag av och går snabbt in i lobbyn. Jag går sedan fram till hissen och trycker på knappen. Det tar några sekunder men då öppnas dörrarna och där inne, lutad mot väggen, står Zayn. Han ler mot mig när han ser mig och jag går snabbt in i hissen.
"Hi!" säger jag och kramar om honom. Han lägger sina armar om mig och kramar mig tillbaka.
"Hi! I was just on my way to get some food for us. Do you wanna come?"
Jag biter mig i läppen. "Do I have to? I really want to meet Harry right now!" Zayn börjar skratta och går ur hissen.
"No worries, I'll see you later!" säger han och dörrarna stängs. Jag trycker på våning 9 och hissen skakar till innan den börjar åka uppåt. När den stannar springer jag snabbt ur den och bort mot rummet som Liam stannat utanför dagen då han räddade mig från lastbilen. Jag knackar lätt på dörren. Jag hör skrik och när dörren öppnas ser jag Niall med ett stort leende på läpparna.
"Oh, hi Amanda!" säger han och kramar om mig.
"Hi Niall, why so suprised?" säger jag och kramar tillbaka. Han släpper taget om mig och jag går in i rummet.
"Nothing, I just thought you were Zayn with the food. You know, I'm starving!" säger han och jag skrattar högt.
"You don't say!"

Everything about you - talk.

Hej på er! Förlåt för att jag inte skrivit på evigheter, men jag har haft så mycket att göra och tänka på bland annat. Inspirationskällan har varit väldigt låg, men jag ska försöka göra något åt det.
Det vore dock lite roligare om man fick lite respons på den jag skriver! Släng gärna in en kommentar och säg vad ni tycker. Då får ni en glad tjej som troligen skriver mer!
Hare gött!

RSS 2.0